Взаимоотношенията с хората около нас – семейство, приятели, колеги или партньори, заема голяма част от живота ни. Това ни дава усещане кои сме и дали сме щастливи и удовлетворени. Дали сте изправени пред проблеми или искате да укрепите връзката си, ние сме тук, за да Ви помогнем и подкрепим.

Когато сме въвлечени в романтична връзка, рядко си задаваме въпроса защо именно този човек ни привлича. Отдаваме се на силното изживяване, което ни зарежда и провокира да се чувстваме желани и обичани… Едва след като флирта и страстта утихнат започваме да обръщаме внимание на обекта на нашите желания. Неохотно забелязваме неговите силни или според нас слаби страни, които по време на флирта сме „пропуснали“ или не сме обърнали внимание на реакциите и поведението, което ни дразни. Защо тогава се въвличаме в такава връзка?

Винаги отнема време, за да осъзнаем, че взаимодействието с другите ни провокира да открием своята уникалност. Когато общуваме с хората около нас, ние също разбираме кои са нашите убеждения и идеали.

Вижте какво може да включва междуличностният профил:
Вашият Профил!

Нашата мисия е да помогнем на двойки, семейства или на отделната личност, да подобрят и повишат качеството на взаимодействие с околните.
Целият процес на личностно израстване зависи от комуникацията ни с другите. Ако бяхме сами на остров, без да имаме възможност да общуваме с някого, никога няма да бъдем в състояние да разберем кои сме и какви са различните черти на нашата природа. Да живееш с други хора е ключова част за изграждането на здрава връзка. Първата и най-важна стъпка в това, е осигуряването на равноправна среда между двамата.