Ние вярваме, че колкото по- добре познаваш себе си, толкова по-успешни решения ще взимаш в живота си.
Placeholder

Галина Кабаджова


Съосновател


 

Галина Кабаджова е доктор по психология и сертифициран позитивен психотерапевт. Тя е съосновател на Analysing Minds.


Нейната частна практика се фокусира върху индивидуална и фамилна терапия. Има предпочитания за работа с юноши, подрастващи, групи и криминално проявени лица. Галина Кабаджова е практикуващ хипнотерапевт и профайлър.
През своята кариера тя балансира своята професионална практика с доброволчески инициативи.
Последните няколко години е била част от различни Европейски проекти, фокусирани върху младежката безработица и зависимостите. В своята работа, Галина се стреми да подкрепя индивида, двойките, семействата и групите с цел да се намери по – значим и удовлетворяващ начин на живот. Тя специализира в работа с хора, преминаващи през проблеми във връзката и семейни такива, тревожност, депресия, стрес, промяна в начина на живот, траур и загуба, зависимости.

За контакти с Галина: g.kabadzhova@analysingminds.com
GSM: 0889/126971

Placeholder

Ралица Сърцанова


Съосновател


Ралица Сърцанова е консултант на свободна практика и независим автор. Дипломиран психолог и консултант. Тя е съосновател на Analysing Minds.

Тя работи в сферата на консултирането в помощ на индивида, групите и организациите за решаване на сложни проблеми и постигане на значими цели.
В настоящия момент специализира в областта на криминалната психология. Акредитирано обучение към  International Security Training, LLC – “Criminal Profiler”, “Crime Scene Investigation”, “Criminal Investigator”.
Автор на книгата „Хороскопът: “Мистичното пътуване на модерния герой” (The Horoscope: The mystical journey of the modern hero: Discover Your True Self and Identity Beyond).

Jon Morrow’s Guest Blogging course Certificated.

За контакти с Ралица: r.sartsanova@analysingminds.com